background
“Koşulsuz müşteri memnuniyeti, müşterilerimize karşı sorumluluk bilinci, sürekli gelişim, duyarlı yönetim, uzmanlığını teknoloji ile birleştiren profesyonel bir ekip.”

“Hadi geleceğe birlikte hareket edelim…”

Hizmetlerimiz

Komple Taşıma

Komple taşıma nakliye sektörünün ilk ortaya çıktığı dönemlerden günümüze kadar ulaşmayı başarmış taşıma yöntemidir. Lojistik açıdan modern teknolojilerle kullanılabilir yöntem olmasıyla birlikte komple taşıma sıklıkla tercih edilmektedir.

Taşıma işleminde aracın bir müşterinin yükünü taşıyacak şekilde nakliye işlemlerinin tamamı komple taşıma olarak isimlendirilir. İngilizce FTL (Full Truck Load) olarak bilinen komple taşımada tüm yük aynı araç içerisinde olacak şekilde taşınmaktadır.

Komple taşıma yöntemi tercih edildiğinde, nakliye için gereken aracın taşıma hacmine göre firmamız gerekli belirlemeleri sağlamaktadır. Firmalara ait yüklerin komple taşıma yöntemiyle kolaylıkla taşınabilmesini tam güvenceye dayalı olarak oluşturan şirket unvanıyla hizmet vermekteyiz.

Komple Yük Taşıma

Yük taşıma işlemlerinin hassasiyeti firmaları lojistik açıdan zarara uğramamaları adına oldukça önemlidir. Çok sayıda yükün taşınması gerektiği durumlarda komple taşıma yöntemiyle hedef adresten başlayarak varış adresine kadar sistemli bir nakliye süreci işler.

Firmalar için ağır ya da hafif yükler için tercih edilebilir olmasıyla birlikte komple yük taşımanın temel hedefi fazla parça sayısını tek bir araç içerisine yükleyerek olabildiğinde kısa sürede gerekli adrese göndermektir.

Komple yük taşıma modelinde yükün taşınacağı araç için tek firmaya ait ürünlerin yüklemesi gerçekleştirilmektedir. Firmamız komple yüklerin taşınmasında firmalara sağladığı lojistik açıdan yetkinlikle birlikte hatasız, sorunsuz ve kısa süre içerisinde hedef adrese yükün iletilmesini sağlamaktadır.  

Komple Taşıma ve Parsiyel Taşıma Arasındaki Farklar Nelerdir?

Komple taşıma, parsiyel taşımadan temel olarak ayrılan farklara sahip taşıma modeli olarak tanımlanmaktadır. Aradaki farkların bilinmesi yükün nasıl ve ne şekilde taşınacağı hakkında net bilgi sahibi olmayı mümkün hale getirmektedir.

Komple taşıma yükün tek parça halinde taşındığı nakliye yöntemidir. Parsiyel taşıma ise parça halinde yükün taşınmasına olanak tanır. Aradaki temel farkı

Komple taşımada araca yüklenen yük tek bir müşteriye aittir. Parsiyel taşımada farklı müşterilere ait yükler aynı araç içerisinde yer almaktadır.

Yükün tek bir aracı doldurabildiğinde şirketler için en uygun taşıma modeli komple taşımadır. Yükün tek bir aracı dolduramadığı durumlar için parsiyel taşıma tercih edilir.

Komple Taşıma Avantajları

Komple taşıma yıllardır en çok kullanılan nakliyat yöntemi olarak tanımlanıyor olduğu gibi firmalar için beraberinde bazı avantajları getirmektedir.

Komple taşıma yönteminin avantajları:

·        Araç içerisine yüklenecek olan yük tek firmaya ait olacağından dolayı yük yerleşiminde özelleştirilmiş araç içi hacim ayarlanabilmektedir

·        Yük aktarmasız olarak doğrudan varış adresine belirlenen rota üzerinden gider

·        Güzergah üzerinden duraksama olmadan yükün varış adresine doğrudan ilerleme kaydedilir

·        Yükün tamamı tek seferde maksimum verimlilikle taşınabilmektedir

·        Orta ve büyük ölçekli taşımalar için komple taşıma firmalar açısından tam zamanında teslim yapılabilmesine olanak tanır

Komple Ev Taşıma

Bireysel olarak komple taşıma ihtiyacı duyulan durumlar ev taşımadır. Evinde çok sayıda eşyaya sahip olan bireyler için taşımanın en hızlı haliyle gerçekleştirilebilmesi için komple taşıma sistemi oldukça kullanışlıdır.

Firmamızın ev taşıma anlamında uzmanlaşmış deneyimli ekibi ev eşyalarınızın tamamını güvence altında tutarak sadece size ait eşyaların yer aldığı araca yüklemeyi gerçekleştirmektedir. Komple ev taşıma hasar ya da kayıp olmadan en az sürede en fazla işin yapılmasına odaklı tamamlanır.

Komple Taşıma Maliyet Hesaplama

Komple taşıma için maliyet hesaplama işleminin yapılması yükün metreküp hesabının yapılmasıyla ortaya çıkar. Yüke ait en, boy, adet ve yükseklik gibi ölçülere göre belirlenen fiyatlandırma üzerinden maliyet belirlemesi yapılmaktadır. Komple taşıma işlemleri yük sayısının fazla olduğu durumlarda tek seferde nakliyenin gerçekleştirileceği model olarak firmamız tarafından en iyi fiyat aralığı seviyesinde müşterilerimize sunulur.