background
“Koşulsuz müşteri memnuniyeti, müşterilerimize karşı sorumluluk bilinci, sürekli gelişim, duyarlı yönetim, uzmanlığını teknoloji ile birleştiren profesyonel bir ekip.”

“Hadi geleceğe birlikte hareket edelim…”

Hizmetlerimiz

Şehir İçi Evden Eve Taşımacılık

İstanbul şehrinin en iyi nakliyat firmalarından birisi olarak, Türkiye’nin tüm şehirlerinde hizmet vermeni gururunu yaşıyoruz. İstanbul Şehir içi nakliyat hizmetleri ve Türkiye genelinde yapılan nakliyat faaliyetleri, yüksek kalite ilkeleri çerçevesi içerisinde yapılmaktadır. Taşımacılıkta bir numara olmak ve her vakit müşteri kitlemizi daha da genişletmek için çalışan Balcı Nakliyat, müşteri memnuniyeti sağlayacak çalışmalar yapmaktadır. Bu kapsamda nakliyat destek hizmetimiz mevcuttur. Şehir içi uygun nakliyat fiyatları ile ekonomik olarak taşının.

Şehir İçi Evden Eve Taşıma Fiyatları

İstanbul şehir içi evden eve taşımacılık ücretleri taşınacak Anadolu yakası ve Avrupa Yakası ilçeleri arasında olması halinde fiyat farklılığı çıkmaktadır. Ayrıca her biri aynı yakada olmak kaydı ile şehir içi nakliyat fiyatları nispeten daha ekonomik ücretlerle gerçekleştirilir.

İstanbul şehir içi nakliyat firmamızda yeni geliştirilen asansör sistemi kullanılmaktadır. Apartmandan taşınma ve taşıma işlerinde merdivenlerde yaşanan sorunlar, komşuların rahatsız olması, işgücünün doğru kullanılamaması gibi sorunlar ortadan kalkmaktadır. Taşınma işleminin gerçekleşeceği binanın dış tarafına kurulan taşıma asansörü birçok kolaylık da getirmektedir. Ağır ve hassas eşyaların taşınma sorunları ortadan kalkmaktadır. Komşuları rahatsız etmeyecek biçimde taşınma gerçekleşmektedir.