background
“Koşulsuz müşteri memnuniyeti, müşterilerimize karşı sorumluluk bilinci, sürekli gelişim, duyarlı yönetim, uzmanlığını teknoloji ile birleştiren profesyonel bir ekip.”

“Hadi geleceğe birlikte hareket edelim…”

Hizmetlerimiz

Şehirler Arası Taşıma

Nakliye gereklilikleri şehirlerarası olduğu durumda en ince ayrıntısına kadar planlanarak gerçekleştirilmelidir. Şehirlerarası mesafenin uzaklığıyla ilişkili olarak taşıma işlemlerinin doğru şekilde gerçekleştirilmesi ilk aşamadan son aşamaya kadar profesyonel seviyede gerçekleştirilmelidir.

Şehirlerarası taşımanın günümüzde oldukça yaygınlaşmış olmasıyla birlikte pek çok farklı ihtiyaca yönelik olarak nakliyat işlemleri firmamız tarafından gerçekleştirilmektedir. Kurumsal olarak taşıma ihtiyacına yönelik hizmet arayan firmalar şehirlerarası taşıma deneyimini en süt düzeyde hiçbir sorunla karşı karşıya kalmadan şirketimiz bünyesinde gerçekleştirebilmektedirler.

Şehirler Arası Parsiyel Taşıma

Parsiyel taşıma işlemleri şehirlerarası taşımada maliyet oranını düşüren en önemli nakliyat yöntemlerinin başında gelmektedir. Az parça eşyanın mevcut olduğu durumlar için uzun mesafelerde kullanımı günden güne yaygınlaşmaya başlamıştır.

Parsiyel taşıma yönteminde şehirlerarası taşıma işlemi gerçekleştirilirken birden fazla müşterinin eşyası aynı araç içerisine yerleştirilerek aynı güzergaha doğru teslim edilmek üzere taşınmaktadır. Şehirlerarası taşıma maliyetlerinin en aza indirildiği gibi bir aracın farklı eşyalar için paylaşılmasına olanak sağlayan oldukça avantajlı bir alternatiftir.

Firmamız parsiyel taşıma alanında uzmanlaşmış olması sektörde yeterliliğe sahip araçlarıyla şehirlerarası hizmet vermektedir.

Şehirler Arası Yük Taşıma

Yük taşıma nakliye yöntemi olarak kurumsal şirketler için olmazsa olmaz transferlerin tam olarak eksiksiz tamamlanmasına olanak sağlamaktadır. Ağır nakliyat işlemleri gerektiren durumlarda yüklerin niteliğine bağlı olarak belirlenen taşıma sistemleriyle Türkiye’nin 81 ilinde geçerli olmak üzere taşımacılık gerçekleştirmekteyiz.

Yük taşıma işlemlerinde kapıdan teslim yüklerin alınabileceği gibi aynı zamanda depodan teslim alınarak da şehirlerarası mesafelerde yük taşıma işlemlerini profesyonel seviyede tamamlayan firma konumunda bulunuruz. Şehirlerarası yük taşıma ihtiyacına sahip kurumsal şirketlerin beklentilerine göre alanında uzman personellerimiz mevcuttur. Yüklerin araca taşınması ve araçtan indirilmesi aşamasında hafif yükler, gümrük yükleri, liman yükleri gibi farklı kategorilere hitap eden çözümlerimiz geçerlidir.

Şehirler Arası Komple Eşya Taşıma

Komple taşıma nakliye hizmeti için bilinen en klasik yöntem olarak tanımlanmaktadır. Şehirlerarası taşıma işlemlerinde bir evin ya da kurumsal şirketin tüm eşyalarının tek bir parça olarak kabul edilerek taşınmasına yönelik hizmettir.

Nakliye işlemlerinin parça parça yapılmasın gerek kalmadan daha kısa süre içerisinde tek parça halinde tamamlanabilmesine olanak tanır. Şehirlerarası komple eşya taşıma evini taşıma ihtiyacına sahip olanların uzun mesafelerde güvence altında olmalarını sağlar. Şirketler için ofislerin de kolaylıkla nakliye araçları üzerinden tek araç ya da eşya sayısına göre daha fazla araç sayısıyla taşınabilmesi memnuniyetini oluşturur.

Şehirlerarası uzun mesafeleri sorun olmaktan çıkaran firmamız komple eşya taşıma çözümlerini yetkin seviyede sunuyor olmasının ayrıcalıklarını beraberinde getirmektedir.

Şehirler Arası Taşıma Fiyatı Hesaplama

Şehirlerarası taşıma nakliye ihtiyaçlarında fiyat hesaplama modeli yapılacak olan nakliyat işleminin ne şekilde olacağıyla, yük sayısıyla, sigortalamayla, KM mesafesi gibi detaylarla doğrudan ilişkilidir.

Fiyat hesaplamasının net şekilde yapılması, şehirlerarası taşıma işlemlerine başlamadan önce ücretler hakkında bilgi almanın kesin yoludur. Firmamıza gerekli bilgileri aktardığınız andan itibaren fiyatın hesaplanmış haliyle taşıma işlemleriniz için bilgi alabilirsiniz.

Şehirler Arası Nakliyat Firması

Nakliye işlemleri uzun mesafede tam anlamıyla yetkinlik gerektirmektedir. Şehirlerarası taşıma ihtiyaçlarının oluştuğu andan itibaren yüklerin ya da eşyaların deneyimli personeller tarafından araçlara yüklenecek şekilde hazırlanarak ardından yükleme işleminin eksiksiz tamamlanması gerekir.

Hem bireyler hem de kurumlar için şehirlerarasındaki taşımacılık işlemlerinde firmamız çok yönlü referanslara sahiptir. Nakliyat firması seçimi için doğru tercihlerle aklınızda hiçbir soru işareti kalmayacağı gibi nakliye işlemlerini planlanan haliyle tamamlayabilirsiniz.

Şehirlerarası taşıma işlemlerinde geçecek olan süre şehir içi nakliyeye göre biraz daha uzun olacağından dolayı araç filosu ve aracı kullanacak olan personelin yetkinliği de önem arz eder. Firmamız tüm çalışanlarıyla en iyi standartları sunar.