background
“Koşulsuz müşteri memnuniyeti, müşterilerimize karşı sorumluluk bilinci, sürekli gelişim, duyarlı yönetim, uzmanlığını teknoloji ile birleştiren profesyonel bir ekip.”

“Hadi geleceğe birlikte hareket edelim…”

Hizmetlerimiz

Şehir içi Taşımacılık

Nakliye işlemlerinin gerekli olduğu durumlar ağırlıklı olarak şehir içi taşımacılık üzerinden şekillendirilmektedir. İl değiştirmeden aynı bölgenin farklı konumlarına yönelik olarak ihtiyaç duyulan şehir içi taşımacılık hizmetleri mevcuttur. Şehir için nakliyat yapılabilmesinde temel olarak iki kategori ön plana çıkar.

Kurumlar için şehir içi taşımacılık ihtiyaçlarına ve evden eve şehir içi taşımacılık ihtiyaçlarına farklı yaklaşımlar geliştirmiş firmamız her iki alternatife de başarılı çözümler sağlamaktadır. Türkiye’de şehir içi taşımacılık hizmetleri kapsamında sektörünün en gelişmiş marka değerine sahip olan ekibimiz taleplere özel çözüm üretmektedir. Şehir içi taşımacılığın her detayını en ince ayrıntısına kadar planlayarak gerçekleştirmekteyiz. Sorunsuz bir taşıma işleminin yapılabilmesi için personel sayısından kolileme aşamasına kadar kullanılacak her sistemi planlayarak nakliye işlemini başlatan firma konumundayız.

Şehir içi Taşımacılık Nasıl Yapılır?

Şehir içi taşımacılık aynı şehir içerisinde yapılacağından dolayı öncelikli olarak mesafe belirlemesi yapılmaktadır. Evden eve şehir içi ya da ofis taşımacılığı gibi kurumsal olarak çözümlere yönelik olarak taşımacılık işlemi öncesi eşyaların parça sayısı belirlenmektedir. Şehir içi taşımacılığın ilk aşamasında eşyalar için paketleme gerçekleştirilmektedir. Deneyimli personeller büyük bir titizlikle her eşyayı kendi sınıflandırmasına göre kolilere yerleştirerek ürünlerin zarar görmesini engeller. Koliler paketlenmiş haliyle araca yerleştirilir ve şehir için gidilecek konuma en kısa mesafeden ulaşılır. Eşyaların indirileceği konuma göre asansörlü ya da standart taşımacılık sistemi kullanılmaktadır. Eşyalar indirilerek kolilerden çıkarılır ve gerekliyse montaj işlemleri yapılarak şehir içi taşımacılık tamamlanır.

Kurumsal Şehir içi Taşımacılık

Kurumsal firmaların ihtiyaç duyduğu şehir içi taşımacılıklarda taşınacak olan ürünlerin niteliği farklılık gösterebilir. Firmanızın iş modeline göre gerekli görülen kurumsal taşımacılık işlemleri ofis gibi küçük ölçekli olabileceği gibi fabrika gibi daha büyük ölçekli olabilir. Şehir içi kurumsal taşımacılık ihtiyaçlarına yönelik tüm eşyalar için risk hesaplaması gerçekleştirilerek firmamız önceden belirlenmiş iş modelini izlemektedir. Kurumsal olarak ofis taşımacılığı dahil olmak üzere her kurum için tercih edilebilir seviyedeki taşımacılık hizmetlerimizle aynı şehir için nakliyeyi pratik bir şekilde gerçekleştirebilmekteyiz. Belirtilen zaman aralıklarında iş yerine gelen ekibimiz nakliye için gerekli işlemlere başlayarak yine belirtilen zaman aralığında kurumsal değerlerinize önem vererek nakliye işlemini başarıyla gerçekleştirir.

Şehir içi Taşımacılık Yöntemleri

Şehir içi taşımacılık için modern sistemlerimizle ihtiyaçlar özelinde sağladığımız nakliye modellerimizle hizmet vermekteyiz. Kurumsal firmalar ve bireysel olarak evden eve taşıma ihtiyaçlarına profesyonel yaklaşımlarla taşınma işlemlerini en kısa sürede gerçekleştirebilecek kapasiteye sahibiz.

Şehir içi nakliyat alternatiflerimiz:

·        Ofis taşıma

·        İş yeri taşıma

·        Evden eve taşıma

·        Asansörlü taşıma

·        Parça eşya taşıma

·        Komple taşıma

·        Villa taşıma

·        Rezidans taşıma

Şehir içi Taşımacılık Firması Seçimi

Nakliye işlemleri bireysel olarak yapılamayacak kadar önemli ve hassas noktalara sahip olması nedeniyle şehir içi taşımacılık firması seçiminin önemi artış göstermektedir.

Tercih ettiğiniz firmanın amatör çalışma modeli sizin için maddi açıdan olumsuzluklar yaşatabileceği gibi zaman kaybına da yol açabilir. Taşımacılık alanında lider konumda bulunan marka değerimizle birlikte firma seçiminizde doğru tercih olmaktan memnuniyet duyarız.

Şehir içi taşımacılık işlemlerinde hiçbir şekilde yorulmayacağınız gibi maddi açıdan kayba da uğramadan firmamızla her açıdan uzmanlarla çalışabilirsiniz.

Personel sayımızın ihtiyaçlara uygun olarak temin edilebilmesi, montaj işlemlerinde uzmanlarla çalışmamız, araç şoförlerinin hassas yollarda dikkatli araç kullanımı ve araç filomuzun genişliğiyle birlikte tam teşekküllü hizmet modeline uygunuz.

Kurumsal firmalar ve iş yerleri için sadece eşyaların taşınmasıyla sınırlı kalmadan şehir içi taşımacılık hizmetimizde eşyaların yerleştirilmesini de deneyimli personellerle sağlayabilmekteyiz.