background
“Koşulsuz müşteri memnuniyeti, müşterilerimize karşı sorumluluk bilinci, sürekli gelişim, duyarlı yönetim, uzmanlığını teknoloji ile birleştiren profesyonel bir ekip.”

“Hadi geleceğe birlikte hareket edelim…”

Hizmetlerimiz

Ofis ve Büro Nakliyatı

Sunduğumuz kurumsal çözümlerin başlıcaları; kurumsal ofis nakliyatı, ofis ve büro nakliyatı, şehir içi ofis taşımacılığı, şehirlerarası ofis taşımacılığı, kurumsal şirket taşıma, banka taşımacılığı, mağaza taşımacılığı bu alanda verdiğimiz hizmetlerdendir. 

Bireysel çözümlerimiz ise asansörlü taşımacılık, evden eve nakliyat, ekspertiz hizmeti, özel eşya nakliyatı, şehir içi eşya taşımacılığı, ambalajlama hizmeti ve şehirlerarası eşya taşımacılığıdır. Tekstil taşımacılığı, depo taşımacılığı, askılı tekstil taşımacılığı, parsiyel nakliyatı, sigortalı nakliyat, laboratuar nakliyatı da sunduğumuz hizmetler kapsamındadır.

Ofis ve büro nakliyatı için alanında uzman ekibimiz eşyanın taşınacağı alana gelerek gerekli ön çalışmayı yapar ve eşyalarınızın taşınacağı aracın belirlenmesine yardımcı olarak nakliye öncesi paketleme işleminin başlatılmasını sağlarlar. 

Eşya nakil işleminiz yapılan paketlemenin ardından başlayarak yeni ofisinize getirilir. Ofisin bulunduğu kat sayısına bağlı olarak asansörlü nakliyat hizmetinden faydalanabilirsiniz. Detaylar için mutlaka bize ulaşarak Bintaş Nakliyat kalitesini yakından hissedin!