background
“Koşulsuz müşteri memnuniyeti, müşterilerimize karşı sorumluluk bilinci, sürekli gelişim, duyarlı yönetim, uzmanlığını teknoloji ile birleştiren profesyonel bir ekip.”

“Hadi geleceğe birlikte hareket edelim…”

Hizmetlerimiz

Nakliyat Firmaları

Nakliyat sektörü içerisinde her türlü taşımacılığı barındıran çok geniş bir hizmet alanıdır. En bilinen taşımacılık hizmeti şüphesiz evden eve nakliyat olur. Geçmişten bu yana amatörce yapılan, zaman geçtikçe profesyonelleşen sektör, çoğalan nakliyat firmaları ile birlikte taşımacılığın geliştiğini söylemek yanlış olmaz.


İnsanların ev ve iş yerlerini taşımak için verdiği uğraşı kolaylaştıran evden eve nakliye firmaları, her aşamada deneyimli personel kadrosu ile hareket ediyor. Taşımanın ağır olan yükü eşyaları ambalajlamak, kategorize etmek, kırılacak eşya ayrımı yapmak ev sahiplerine taşıma stresi yaşatır. Oysaki yeni nesil evden eve taşımacılık şirketleri, eşya paketleme işini de üstlenerek ev sahiplerine tam kapasite bir hizmet veriyor.


Nakliyat Firmaları Ile Alabileceğiniz Hizmetler

Şirketlerin hizmet skalası eşya paketleme veya ev taşıma ile sınırlı değil elbette. Zira ofis taşımacılığı, fuar taşımacılığı, tekstil taşımacılığı taşımacılık şirketlerinin hizmetleri arasında yerini alıyor. İstanbul gibi metropol bir şehirde nakliyat hizmetleri büyük önem taşıyor. İstanbul nakliyat anlamında eşsiz seçeneklerle dolu bir şehirdir. Bizzat firmamız, Anadolu ve Avrupa Yakası nakliyat firmaları arasından sıyrılarak geniş hizmet yelpazesiyle şehir halkına hizmet veriyor. Üstelik şehirlerarası nakliyat seçenekleriyle birlikte, şehir içinde ve dışında kapsamlı bir hizmet veriyor.


Ev taşımacılığında sabahın erken saatlerinde başlayan iş aynı günün sonunda yeni eve yerleşme hedefi ile tamamlanır. Aynı şekilde ofis taşımacılığı da yerleşik bir ofis düzeni sağlanacak şekilde gün sonunda tamamlanmış olur. Nakliyat düşünüldüğü gibi zor, zahmetli, uzun, yorucu değildir. Çünkü nakliyat firmaları, deneyimli personelleri, teknik teçhizatı, disiplinli çalışma sistemi, pratik taşıma ve yükleme prensibi ile işi titizlikle halleder, ev sahipleri gönül rahatlığıyla taşınmanın keyfini tadar.


Müşteri memnuniyetinin esas alındığı firmamızda A’dan Z’ye her aşama olması gerektiği gibi olur, profesyonel ve güvenli şekilde halledilir. Sigortalı taşımacılık kapsamında eşyalar zarar görmeden mevcut noktadan yeni noktaya güvenle transfer edilir. Fabrika Taşımacılığı, Gümrük Taşımacılığı, Hastane Taşımacılığı, Evden Eve Nakliyat Depo Taşımacılığı gibi hizmetlerimizde mevcuttur. Petek Nakliyat olarak müşteri memnuniyetine son derece önem veriyoruz. İstanbul Nakliyat firmaları arasında en çok tercih edilen firmalardan bir tanesi olmaktan gurur duyuyoruz. İletişim formunu doldurarak randevu alabilirsiniz.